Tillbaka till träfflistan

Feedback Forum Frågor och synpunkter Tillbaka till träfflistan

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Elin Eriksson 3 månader, 2 veckor sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #11859 Svar

  Elin Eriksson

  Hej!
  När jag valt en specifik tidning, i det här fallet Eskilstuna tidning, får jag en träfflista med alla numren från 1830-talet och framåt. Sedan klickar jag på ett datum och kan läsa i det numret. Jättebra!
  MEN, sen vill jag backa tillbaks till träfflistan för att kunna gå vidare och titta i nästa nummer och nästa och nästa. Dock hittar jag ingen sådan funktion.
  Det går att stänga tidningssidan, vilket tar mig bort från hela söktjänsten, eller att backa med webbläsarens vanliga bakåt-pil, vilket tar mig tillbaka till startsidan för Digitaliserade dagstidningar. Där måste jag återigen leta fram Eskilstuna tidning i listan över alla tidningar, och sedan välja ett annat nummer att läsa i.
  Är det jag som missar något eller är tjänsten verkligen så osmidigt konstruerad??
  När man vill läsa i många nummer av samma tidning blir det väldigt tidskrävande.

  #11860 Svar

  Elin Eriksson

  Ok det fungerade visst bättre på en annan dator och med Chrome. Då finns ett kryss för att stänga aktuellt nummer och återvända till träfflistan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Tillbaka till träfflistan
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">