Epostfuktionen

Feedback Forum Buggar Epostfuktionen

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8240 Svara
  Jonatan Samuelsson
  Gäst

  Hej!

  Jag har märkt att epostfuktionen ”lägger av” nu och då. Jag håller på med matieralinsamling för min avhandling, där jag samlar in allt material kring ett visst sökord under en viss period. Det innebär långa timmar på universitetsbiblioteket med att manuellt maila stora mängder artiklar en och en till mig själv. Då är det såklart enormt frustrerande att märka att systemet helt plötligt slutat maila sidor, och att jag alltså måste göra om flera timmar jobb (om funktionen är åter i funktion vill säga, just nu har den inte fungerat på nära en halvtimma, så jag står mest och trampar.

  Jag har testat logga in och ut igen, och samtidigt starta om (samt byta) webläsare, likom att starta om min egen mail. Inget fungerar.

  Har någon några tips?

  Mch

  Jonatan

  #8241 Svara
  Jonatan Samuelsson
  Gäst

  Uppdatering: Det hoppade igång igen efter ungefär 40 minuter, varpå jag lyckades maila 17 artiklar till mig själv (tar cirka tre-fyra minuter) innan det ånyo slutade fungera.

  #8242 Svara
  Jonatan Samuelsson
  Gäst

  Ytterligare information: Det är alltså inte så att detta märks i själva tjänsten så att säga. Jag klickar upp tidningssidan, klickar p mailikonen och sedan på skicka, varpå jag får meddelandet att sidan skickats till min epost. Men sedan kommer inget mail.

  #8243 Svara
  jonahl
  Keymaster

  Hej.

  Låter inte bra.
  Tacksam om du mejlar mig på jonas.ahlberg[at]kb.se.
  Vi behöver din mejladress för att felsöka.

  Jonas Ahlberg

  #8245 Svara
  Jonatan Samuelsson
  Gäst

  Hej!

  Tack för snabbt svar, jag har mailat dig nu.

  /Jonatan

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
Svar till: Epostfuktionen
Information om dig:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">