Osannolina luckor

Feedback Forum Buggar Osannolina luckor

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8538 Svara
  Hans
  Gäst

  Jag har noterat att förekommer osannolika luckor i sökresultaten, som jag misstänker beror på tekniska fel:

  När jag till exempel söker på olika varianter av ”Tjechov” så förekommer det tidsluckor på flera decennier, som jag vet inte stämmer; exempelvis, att han inte nämns i Göteborgsposten förrän 1965, eller 1911 i Dagens Nyheter. En viss förändring av sökresultatet sker om man ändrar stavningen på namnet, men även då är resultaten osannolika; 1-2 resultat under flera års mellanrum. Jag har också noterat samma resultat fast med andra sökord.

  #8542 Svara
  jonahl
  Keymaster

  Hej.

  Att Tjehov inte nämns i GP förrän 1965 kan bero på att samma tidning för perioden 1907-1964 inte är digitaliserad av oss.

  Tjänsten innehåller 27,3 miljoner sidor, av cirka 160 miljoner totalt. Med andra ord är en stor del av den svenska tidningsutgivningen inte digitaliserad än. På högra sidan finns, bland annat en förteckning över databasens innehåll så här långt.

  Jonas Ahlberg

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Osannolina luckor
Information om dig:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">