Svårt komma tillbaka till sökresultat

Feedback Forum Buggar Svårt komma tillbaka till sökresultat

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6187 Svara
  Torkel Borelius
  Gäst

  Det verkar som om man inte har brytt sig om att på ett smart sätt se till att man kan komma tillbaka till sökresultatet efter avslutat studium av enskild sida. Backa går inte och inte finns heller någon knapp att klicka på – vad jag har sett. Det jag tillämpar nu är att backa tills webbadressen motsvarar den sökning och den sida jag senast utgick ifrån. Då görs emellertid en ny sökning som belastar systemet. Det borde kunna göras på ett bättre sätt. Jag har försökt att Shift-klicka för att öppna tidningssidan i en ny flik eller fönster – och behålla sökresultatet – men det blir ingen skillnad. Har jag missförstått något eller är det helt enkelt en pinsam brist?

  #6210 Svara
  jonahl
  Keymaster

  Hej.

  Visst finns det förbättringsbehov. Förhoppningsvis får vi inom en inte alltför avlägsen framtid de utvecklingsresurser som krävs för att realisera dessa.

  Jonas Ahlberg

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Svårt komma tillbaka till sökresultat
Information om dig:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">